Ajudarà a fer un món millor

A les activitats dels dimarts i dijous i les excursions trimestrals de cap de setmana, el teu fill o filla serà protagonista del seu propi creixement com a persona responsable, conscient, activa i compromesa amb la societat.

A través de les seves vivències personals al cau, adquirirà valors com el compromís, la defensa de la natura, el servei, la participació, el voluntariat, l’esperit crític, l’austeritat i el treball en equip.

Farà amistats per tota la vida

Al cau els nois i noies viuen experiències increïbles, tot desenvolupant habilitats socials i potenciant la seva autonomia. Tot això ho fan en un clima de diversió, d’aventura i de confiança tant en ells mateixos com en els altres. Aquestes vivències fan que s’estableixin forts vincles entre tot el grup que perduren en el temps.

Aquest desenvolupament el viuen acompanyats en tot moment d’un equip de caps, monitors que dediquen hores del seu temps lliure voluntàriament a educar infants i joves i que han rebut formació específica per aquesta tasca.

Assequible per tothom

Les nostres quotes són força assequibles, 80 euros per trimestre, que cobreix l’assegurança, el cost del material, el manteniment de les instal•lacions i el cost de les activitats ordinàries. Les sortides trimestrals de cap de setmana s’acostumen a cobrar per separat.

Si et preocupa el cost de la quota, els diners no són un problema. Donem facilitats a les famílies amb dificultats econòmiques. Parla amb la responsable del cau per trobar una solució.

Una proposta educativa a anys vista

Oferim una proposta educativa que comença a la infància i segueix a l’edat adulta. Generalment els nens i nenes poden començar al cau als 7 anys i anar-hi fins als 16, organitzats en diferents grups d’edat. Després poden seguir com a caps o desenvolupant altres tipus de voluntariat dins el cau.