Faràs nous amics i amigues

Al cau coneixeràs un nou grup d’amics i amigues amb qui viuràs molts bons moments. Fareu pinya, compartireu experiències al llarg dels anys i millorareu el vostre entorn. I no només això: al llarg dels anys, sense adonar-te’n, creareu un vincle molt especial!

Tot això ho faràs en un entorn diferent de l’escola i de la família; amb l’ajuda dels caps, nois i noies que voluntàriament us acompanyaran en les activitats dels dimarts i dijous i les sortides trimestrals de caps de setmana.

T’ho passaràs molt bé

Has dormit sota les estrelles? Has cantat cançons al voltant d’un foc de camp amb els teus amics i amigues? T’has embrutat de fang fins als genolls sense que ningú et fes canviar de roba de seguida? Has construït mai un refugi? Has pujat mai un cim?

Tot això i molt més ho podràs viure al cau! Què esperes per provar-ho?

Viuràs noves experiències

Exploraràs la natura, coneixeràs llocs nous, conviuràs amb els teus amics i amigues... Seràs protagonista d’aventures molt més divertides que les de qualsevol videojoc!

Aprendràs a aconseguir els reptes que us marqueu amb la resta de companys i companyes, et sentiràs escoltat i recolzat en tot moment i viuràs experiències que recordaràs tota la vida!

Tindràs aventures durant tot l’any

Al cau, cada setmana compartiràs una bona estona amb els teus amics i amigues, fareu excursions de tant en tant i, quan arribin les vacances, anireu d’acampada junts i viureu els millors dies de tot l’any!